web
stats

JOOM ANMELDELSE: De 50 Bedste JOOM Produkter

joom ios
joom android

JOOM Review og Anmeldelse: Mere om deres Shop

Joom er en hel ny web shop. Dens slogan er “Det bedste i Kina” og det er der noget om. Priserne ligger omkring det samme som på Aliexpress, og det vokser kraftigt igennem deres app. Men de adskiller sig fra de to markedsledere, med et pænt design og god service. Hjemmesiden findes på Dansk og mange andre sprog.

Joom : Betalingsmetoder

Joom accepterer kun betaling med kreditkort og det er sikkert sted at handle.
Joom vil snart tilbyde nye måder at betale på sin hjemmeside.

Leveringstid

Gode ​​nyheder! Forsendelsesomkostninger er alle gratis på Joom.
Sælgere har 75 dage til at levere ordren. Hvis produktet ikke leveres 75 dage efter købsdatoen, refunderes din ordre fuldt ud.
Desværre sender sælgerne produkterne separat, selvom de blev bestilt sammen. Dine produkter kan så komme på forskellige datoer, men det er godt at vide.

Jooms kurer:

Sælgeren vælger fragt firmaet inden forsendelsen af ​​produktet. Hvis varen sendes, vil du se sporingsnummeret på ordresiden. I de fleste tilfælde vælger Joom-sælgere en af ​​disse luftfartsselskaber:

  • Kina Post
  • Yanwen Express
  • Yun Express
  • SF Express.

Joom Anmeldelser: Told

Toldgebyrer i forbindelse med momsen på 25% i Danmark er i nogle sjældne gange anvendt når man modtager sin pakke. For ordrer under DKK 80, er der ingen risiko, du vil ikke have nogen toldgebyrer.

For køb på over DKK 80, inklusive mærkevarer, hvis dit produkt er kontrolleret af toldvæsenet, vil du normalt have 25% af købsprisen svarende til den moms, der er betalt til Posten for at kunne genoprette din pakke.
Det, du bør vide, er, at der under produktfløden fra Kina er meget ringe chance for at toldkontrol af dit produkt. Ved at købe individuelt betyder det at du meget sjældent oplever at skulle betale ekstra.

Service Efter Du Har Modtaget Pakken Fra Joom

Joom sikrer leveringen af ​​produktet i henhold til dens beskrivelse inden for 75 dage efter køb.
Hvis du ikke har modtaget produktet inden for 75 dage, eller du mener, at produktet ikke passer til beskrivelsen, skal du kontakte joom kundeservice. På Joom er løsningen til fordel for kunden i 90% af sagerne.

Du har flere måder at kontakte dem på:

Tryk på ikonet øverst til højre, angiv emnet for din anmodning og tal til supportagenterne!
Gå til Mine ordrer og tryk på “Bestil spørgsmål”. Hvis du ikke kan finde svaret i de foreslåede spørgsmål, skal du trykke på ikonet øverst til højre, angive emnet for din anmodning og tale med supportagenterne!

Nogle gange bliver du direkte forbundet med at chatte med tekniske supportagenter efter at have trykket på “Nej” på den grønne linje nederst på ordresiden.

Du kan få fuld refusion, hvis:

  • Mere end 75 dage er gået siden købsdatoen, og produktet er endnu ikke leveret.
    Produktets kvalitet er væsentligt værre end det vi ser i beskrivelsen, og det er umuligt at forbruge produktet korrekt.
  • Du har ændret dig om ordren inden for 14 dage efter levering. I dette tilfælde kan du returnere varerne til sælgeren. Husk at kontakte det tekniske support team for at anmode om returadresse. Ellers forbeholder Joom sig ret til at nægte din anmodning om refusion.

    Refusion foretages kun, når der fremlægges bevis for returforsendelse til de tekniske agenter. Joom deltager ikke i returomkostningerne.

Kan jeg kontakte sælgeren direkte?
I øjeblikket er det ikke muligt. Men du kan altid kontakte Joom’s agenter ved at trykke på chatikonet øverst til højre!

JOOM SHOP