web
stats

UR MED SKRIDTTÆLLER OG ARMBÅND [TEST].

Top Valg:

skridttæller armbånd
ur med skridttæller
aktivitetsmåler
aktivitetsmåler
dame skridttæller

GARMIN VIVOACTIVE AKTIVITETSUR

 

 • Avanceret pulsmåler.
 • Måler skridt, søvn rytme, og kalorieforbrug.
 • Vandtæt.
AKTIVITETSMÅLER

UR MED SKRIDTTÆLLER

 • Ur
 • Pulsmåler
 • Langt batteri levetid.
ur med skridttæller

PEDOMETER

 • Hofte klip
 • Vandtæt
 • Lang batteri levetid
Skridttæller

SKRIDTTÆLLER ARMBÅND

 • Fås i flere farver
 • Pulsmåler
 • Lang batteri levetid
ur med skridttæller

Vi tilbyder skridttæller armbånd og ur med skridttæller til nogle af landets bedste priser. Vores pedometer starter fra 149 kr. De er lavet af kemikalie fri gummi og har et lækkert design der kan let skjules fra syn hvis det er det man foretrækker. Der er endda gratis fragt så det ikke kan diskuteres at det er et godt tilbud. Læs mere om det her under.

Sådan køber du en skridttæller: Hvad du skal tage i betragtning

Der er ikke mange kategorier i ting, man kan have på, der tilbyder så svimlende stort et antal muligheder som et skridttæller armbånd. Antallet af modeller og mærker stiger til stadighed, og det bliver mere vanskeligt at vælge imellem dem.

Mens den forrige høst af aktivitetstrackere bare bød på skridt- og søvntracking, har nyere armbånd omfattet indbyggede pulsmonitorer, bedre sensorer, vandtæthed, GPS og smartphone notifikationer – hvilket vil sige, at de seneste bånd er hybrider mellem fitnesstrackere, løbeure og smartwatches.

Andre funktioner, man bør overveje, omfatter den medfølgende software app, batterilevetid, og hvor nemt du kan synkronisere dine data med din mobil eller internettet.

Men hvis du foretager det rette valg, vil dette lille tekniske vidunder hjælpe dig med at leve sundere og have det bedre. Det er her, vi kommer ind i billedet….

 

Hvorfor købe en skridttæller armbånd?

Mens aktivitetsure og skridttæller armbånd er eksploderet i popularitet, kan det godt betale sig at tage et øjeblik til at overveje, hvad du egentlig vil med din. Mange af de forespørgsler, vi får fra læsere, der overvejer at købe en aktivitetsarmbånd, udspringer af vrangforestillinger om de data, de tilbyder.

Skridttællere vil generelt tracke din daglige aktivitet med hensyn til skridt og de kalorier, du forbrænder ved at bevæge dig. Du sætter et mål for, hvor aktiv du ønsker at være, og så vil de være en grov målestok for, hvor tæt på du kommer.

Misforståelser om Skridttællere

Dog er der mange misforståelser omkring skridttællerer, som specielt drives af uigennemsigtige sprog og løfter fra fabrikanternes side.

Mens mange aktivitetsarmbånd vil registrere perioder med aktivitet, er de ikke dygtige nok til at tage avancerede målinger om specifikke sportsgrene. Dem, der svømmer eller går til Zumba og pilates, for eksempel, vil kun få en rapport om bevægelsen eller pulsen fra disse sessioner og kalorieforbrændingen – ikke en detaljeret analyse af deres præstation.

Endnu en almindelige misforståelse er forbundet med løb og cykling. Uden GPS kan fitness trackere faktisk ikke rapportere akkurat om din hastighed eller or distance, og er derfor meget dårligere end et godt løbeur. De kan dog tjene som grundlæggende vejledning, når du træner.

De fleste trackere byder dog på en passende vejledning for folk, der jogger engang i mellem, men den kan bestemt ikke kaldes et træningsværktøj.

 

Skærm eller ingen skærm?

Vælg et skridttæller armbånd med indbygget skærm, så du kan holde øje med tiden og dine fitness mål uden at skulle hen og tænde for en mobilapp.

En skærm lægger dog som regel et par håndører til prisen, så tænk grundigt over, om du virkelig har brug for en.

 

Hvor meget data har du brug for?

 

Skridt og søvn er de to vigtigste områder for de fleste trackere, skønt hvert bånds relative nøjagtighed er svær at bedømme – disse fitness trackere vurderer dine bevægelser om dagen og natten og forsøger at gætte, hvor langt du er gået og hvor godt du sover.

Kort sagt er teknologien i nutidens trackere god, men ikke perfekt. Indtil GPS tracking bliver normen i fitness trackere, bør du bruge dem som motivation og ikke som videnskabeligt nøjagtige skærme.

Mange trackere kan også registrere din træning, svømmesessioner, cykling eller andre former for motion, selvom du som regel skal fortælle din tracker, hvad du laver hver gang.

 

Appen er lige så vigtig som armbåndet

Den mobilapp, der følger med din tracker, spiller en vigtig rolle, så du kan analysere dine data, sætte mål, udfordre dine venner og så videre.

Du skal først og fremmest tjekke, om trackeren fungerer med din mobiltelefon – de fleste understøtter nu både Android og iOS.

Der kan også være stor forskel på kvaliteten mellem et mærkes Android- og IOS-apper.

Det er altid klogt at tjekke kommentarer fra brugerne af appen, og selvfølgelig skal du aldrig købe uden at læse vores anmeldelser først.

 

Batteriets levetid og opladning

 

Batteriets levetid er en vigtig faktor at tage i betragtning, da det kan blive en rigtig torn i din side at oplade båndet hver par dage, når du forsøger at tracke din træning, så det betyder meget, hvis du bliver nødt til at lade det ligge hjemme, eller hvis det løber tør midt på dagen.

Der er nu to slags bånd: Dem der skal oplades hver fem (cirka) dage via et USB kabel, og enheder der har et cellebatteri, der holder omkring seks måneder.

 

 

 

Læs også om vores JOOM Shop anmeldelse, eller Wish com, en shopping platform med billig varer.