web
stats
[quads id=1]

ALIEXPRESS DANMARK: 50 HOTTESTE PRODUKTER Denmark on Twitter
Højehæle røde Aliexpress

Højehæle røde – 15€

Rød Kjole

Rød Kjole – 14€

Trådløs Oplader

Trådløs Oplader – 5€

Ok, but first coffee

T-shirt First Coffee- 4€

Lego Super Star Destroyer – 118€

Bluedio Bluetooth Speakers – 40€

Løbesko Onemix – 40€

Hip-Hop Hat – 2€

Sorte Sneakers til Mænd – 20€

Ur til Mænd Skmei – 10€

Læder Håndtaske – 11€

Vægt Xiaomi – 55€

Oppustelig Unicorn

Oppustelig Unicorn – 38€

Badebukser- 12€

Pokémon Tanktop- 5€

Fidget Spinner

MrFidget Spinner -GRATIS

Rundt Badehåndklæde – 12€

Crop Top til Damer – 6€

Hængekøje  – 45€

Mørkerød Bikini – 11€

zhiyun smooth q

Zhiyun Crane Q – 129€

Dame Jeans- 19€

Elefant Legetøj – 20€

Høretelefoner Bluedio – 27€

Kamera Rig: Sony A7 – 373€

Jeans Shorts – 14€

3D Pen – 19€

Tutu Skørt – 8€

Emoji Morgensko- 6€

Løbehjul til voksen og børn – 35€

Xiaomi TV Box – 66€

LED Forlygter til Bil – 18€

USB Oplader type C – 1.5€

Pung med møntholder – 5€

Smartphone Cubot Note S – 76€

Professionel makeup børster – 9€

FibiSonic Vækkeur – 14€

Bewell Træ Ur – 24€

Beskyttelseshandsker mod knive – 4€

Sort Lace Kjole – 14€

Brasiliansk Hår extensions – 45€

Magic Svamp til Køkken og Bad – 5€

Neglelak i flere farver – 1,90€

Prusa 3d Printer – 190€

50L Rygsæk – 18€

Vinsic Power Bank – 30€

Stærk Forlygte – 12€

Chaussure Chelsea Homme

Skind Sko – 36€

DEKO Boremaskine  – 35€

Oschstin Ur til Mænd  – 17€

Game Boy Hoodie – 20€

Whiskey Stone

Whisky Stenterninger – 3€

Sort Curren Ur – 12€

Casque VR

BOBO VR Briller – 27€

Kylling Der Lægger Æg – 1€

ALIEXPRESS FRA DANMARK: DEN ULTIMATIVE GUIDE

SPAR OVER DKK 100 MED ALIEXPRESS RABATKODER

De er alle samlet på en side på Aliexpress. Klik knappen for at se dem.

AliExpress er den private udgave af Alibaba, der handler med firmaer i stedet. Siden blev startet i 2010 og har siden da ændret måden man handler på nettet. Iværksætteren bag konceptet er Jack Ma, der var så ærgerlig over alt den tid han skulle bruge på at finde kinesiske varer.

Så han skabte en måde at samle dem alle på et sted. Mange firmaer online, som f.eks. WISH, LightInTheBox og MiniInTheBox, får alle deres varer fra forhandlere på AliExpress. De billige varer fra Kina bliver købt i massevis på internettet og det virker ikke til at stoppe.

Sådan får du Aliexpress til at stå på Dansk:

  1. Åben AliExpress.com.
  2. Klik ‘language’ op i højre hjørne.
  3. Vælg ‘Danish’ fra menuen under ‘Site France’.

Herefter vil du så at alt tekst kommer til at stå på dansk. Dog forbliver tekst på billeder på engelsk og naturligvis hvis du skriver til nogle sælgere foregår det på engelsk også.

Men, hvorfor er Aliexpress så populær?

Du har nok hørt skrækhistorier fra folk, som har købt kinesiske varer online og slet ikke fået, hvad de betalte for. AliExpress er redskabet til at fjerne den risiko, der er ved at købe kinesiske varer.

aliexpress

Du kan se siden, som et online marked med flere tusinde boder, der sælger alt mellem himmel og jord. Der er nogle butikker, som sælger nogle rigtigt gode varer, men ind imellem kan man ikke undgå et par rådne æbler. Ligesom en bod på et marked kan du heller ikke smage æblet før du aliexpress danskkøber det og ved derfor ikke om det er dårligt.

Hos AliExpress kan du dog være ganske rolig da du får det de kalder Buyer Protection. Du kan læse alt om det på linket, men hovedpointen er at, hvis du ikke er tilfreds kan du få penge tilbage.   En anden ting, der gør siden god, er måden du kan
gøre dit AliExpress dansk.

Tip: Læs også om robot græsslåmaskine.

Måden du laver din AliExpress dansk er ved at ændre på den på siden skal vise varer, fragt og priser.   For eksempel kan du se på billedet at varer skal fragtes til Danmark og valutaen skal vises i Euro.

Der er desværre ikke mulighed for at vise priser i Danske kroner, så må du sidde med en valutaomregner ved hånden.

Hvordan ungår du told fra kina og køber sikkert på Aliexpress?

Selvom du kan få pengene tilbage er det altid bedst, hvis der ikke går noget galt og der er meget du selv kan gøre for at sikre det. Ligesom, hvis du skulle købe et æble på et marked kigger du lige på resten af bondens udvalg.

Er resten af hans frugt flot og moden, så er der en god chance for at æblet også er. Spørg dem, som allerede har købt, hvad deres oplevelse var med hans varer. På det sidste punkt har du en klar fordel, da man på alle varer i AliExpress kan se, hvor mange, der har bestilt, samt hvor mange stjerner produktet har fået.

Tip: Find billig mc lift.

Hvis produktet ikke er bestilt før eller ikke har fået nogle stjerner bør du tænke dig grundigt om. Hvis man ikke tjekker den vare man har tænkt sig at købe igennem først kan man ende med de oplevelser, som er beskrevet på AliExpress Trustpilot. Her er der mange, som føler sig snydt på grund af, at de ikke har tjekket om forhandleren var god for sit ord i forvejen. Så lad vær at lade dig skræmme af de, der ikke har den viden du får nu.

Tip: Se vores skridttæller guide eller udvalg af magnetarmbånd.

En anden ting er den voldsomme kritik af supporten. I første omgang tager man kontakt til den forhandler, som du har handlet med. Hvis de ikke anerkender fejlen kan man tage kontakt til AliExpress, der vil bede om en video, hvor du viser defekten eller manglen.

Afsluttende kan det her være god tommelfingerregel at du bestiller én størrelse større end du plejer. Så går du normalt i en Small skal du bestille Medium, da asiatiske størrelser er noget mindre end de europæiske.

Betaling – Paypal, Visa, og Mastercard

Naturligvis kan du betale på flere måder, men af flere grunde anbefales det at du bruger VISA eller Mastercard. “Hvorfor ikke bruge Paypal, det er da mindst lige så godt?”. Normalt ville du have ret, men i dette tilfælde er det ikke så nemt.

Tip: Her kan du få Tops Sko.

AliExpress har nemlig en stor konkurrent i Ebay og omvendt og siden Ebay ejer Paypal skal du ikke forvente den store support fra Paypals side, hvis der opstår problemer. Det anbefales derfor at holde sig til VISA eller Mastercard for at undgå risikoen.
 

Det vigtige om Aliexpress og Told

Der er naturligvis også told og importgebyrer, der skal med i udregningerne når man køber fra et land udenfor EU. Der er ikke en bestemt “AliExpress told”, der skal betales så du kan ikke altid vide, hvad der skal lægges ud. Men, hvis du holder dig under bagatelgrænsen på 80 kr. skal du ikke betale told af dit køb og mange, der ligger i grænselandet til de 80 kroner slipper også.

Nogle leverandører har også før sat et klistermærke på den tilsendte pakke med et “5$ gift” mærke for at lade dig slippe for tolden. Selvom det kan lyde fristende er det et brud på loven at bede dem om dette. Tolden på dit produkt kan variere fra produkttyperne du kan læse alt dette på skats toldberegner, der giver dig mulighed for at tjekke prisen inden du køber noget udenlands.

Aliexpress Fragt: Det tager nok tid

Når det kommer til levering er det vigtigt at afstemme dine forventninger. Det er et firma på den anden side af kloden du handler med, så i stedet for 1-3 dages levering er det nærmere 14-30 dages levering. Så skal du bruge en kjole til en fest, kan det være en god ide at købe den længe i forvejen. Du har dog forskellige muligheder.

aliexpress told

aliexpress told

På billedet kan du se at der er gratis fragt ved det foreslåede fragtfirma, men tager du et kig på EMS eller DHL, der også er en mulighed, stiger prisen drastisk.  Husk at tjekke om der er fri fragt eller om du skal betale ekstra for dette.

Så skal du købe hos AliExpress?

Det kommer naturligvis an på, hvordan du bedst kan lide ved at shoppe. Er det at kigge en masse forskellige kjoler eller bukser igennem og finde det helt rigtige tilbud. Så er AliExpress helt klart noget for dig. Vil du dog hellere byde varen så snart du har købt den bør du nok kigge mod storbyer og gågader.

Tænker du dig om, kommer du ikke til at opleve nogle af de fejl som AliExpress Trustpilot anmeldere viser. Så hold dig til de råd du har læst her og så burde det være nem og billig shopping for dig.   Vi har nogle gode tips på hvordan du undgår told på varer fra Kina, som er hvor de fleste varer fra Aliexpress kommer fra.

Har du spørgsmål eller kommentarer så skriv dem herunder!

Aliexpress Dansk aliexpress dansk

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *